top of page
אני מזמין אותך לפנות אליי, בכל בעיה הצוות שלי ואני נשמח לעמוד לרשותך

תודה על הפניה

טיפול הומאופתי לתינוקות: ריפוי עדין לקטנטנים

logo_edited.png

הגעת תינוק לעולם הוא אירוע משמח, אבל גם מלווה בהמון אחריות ודאגות לבריאות והרווחה של הקטן. כהורים, אתם רוצים את הטוב ביותר עבור התינוק שלכם, ולפעמים זה אומר לחקור אפשרויות טיפול נוספות. טיפול הומאופתי לתינוקות מציע גישה עדינה ויעילה שיכולה לספק הקלה רבה במחלות ומצבים נפוצים אצל תינוקות.

מהי הומאופתיה?

לפני שנצלול לפרטים הספציפיים של טיפול הומאופתי לתינוקות, נתחיל בהסבר כללי על מהי הומאופתיה. הומאופתיה היא גישה הוליסטית של רפואה שראשיתה במאה ה-17. היא פועלת על העיקרון של "דומה מרפא דומה", שבו משתמשים בחומרי מקור טבעיים בעיקרם, בדילול גבוה כדי לעורר את מנגנוני הריפוי הטבעיים של הגוף. זו גישה טיפולית עדינה, בטוחה  ויעילה, מה שהופך אותה למתאימה מאוד לתינוקות ולילדים.

תרופות הומאופתיות לתינוקות

הומאופתיה מציעה מגוון תרופות הומאופתיות שיכולות לעזור להקל על בעיות נפוצות של תינוקות, כגון:

קוליק, בקיעת שיניים, תפרחת חיתולים, שיעול והצטננות, טונוס שרירים נמוך ועוד.

הומאופתיה לתינוקות - טיפול מותאם אישית לכל תינוק

הומאופתיה היא שיטה  אינדיבידואלית לטיפול בתינוקות, תוך התחשבות לא רק בסימפטומים הפיזיים שלהם אלא גם באישיות הייחודית שלהם וברווחתם הרגשית. במרפאה של ד"ר פריד שהינו רופא והומאופת מומחה, תבוצע התאמת התרופה המתאימה לצרכיו הספציפיים של תינוקכם וזאת לאחר בדיקה רפואית מקיפה.
 

לאחר תחילת הטיפול, יבוצעו מעקבים חודשיים שוטפים להערכת התגובה לתרופה ובחינת התקדמות הטיפול. חשוב לדעת שד"ר פריד זמין בכל ימות השבוע במקרים דחופים.

שאלות נפוצות לגבי טיפול הומאופתי לתינוקות

logo_edited.png

ד"ר פריד, רופא ומומחה בטיפול הומאופתי משנת 1997, ניגש לכל מצב רפואי קודם כל כרופא ותיק. ע"פ הצורך הוא יבדוק את הריאות , את האוזניים ,הגרון וכל בדיקה רלוונטית אחרת.

 

בהתבסס על הבדיקה ועל התלונות המפורטות שאתם וילדכם תספרו , ד"ר פריד יתאים את הטיפול ההומאופתי, ייתן הנחיות ברורות להמשך טיפול ויהיה איתכם בקשר במהלך תקופת המחלה כדי להעריך את יעילות הטיפול  ולבצע שינויים בהתאם .
 

ניתן להיעזר בטיפול שניתן ע"י ד"ר פריד במגוון בעיות אופייניות לילדים כמו נוזלים באוזניים ,דלקות  אוזניים חוזרות, אסטמה ודלקות אחרות בדרכי הנשימה היפוטוניה- טונוס שרירים נמוך, בעיות קשב וריכוז, תסמונת PFAPA, התקפי חרדה  אסטמת העור- אטופיק דרמטיטיס ועוד. למעשה מומלץ להתקשר ולהתייעץ אתו בכל בעיה שיש לילדך/ילדתך ולברר האם ממליץ להיעזר בטיפול הומאופתי.
 

אם אתן מחפשות טיפול אינטגרטיבי (משלב בין רפואה קונבנציונאלית ומשלימה) בטוח ויעיל המשלב את היתרונות שברפואה ובהומאופתיה, אתן מוזמנות להתקשר ולהתייעץ טלפונית עם  מרפאת ד"ר פריד ללא תשלום לגבי התאמת הטיפול ההומאופתי לילדכם.  

מוזמנות  להשאיר פרטים

או להתקשר ישירות למרפאה.

להתראות ובכל מקרה – בריאות שלמה

signture.png
img_01.png

האם טיפול הומאופתי בטוח לילודים?

 כן, טיפול הומאופתי בטוח עבור יילודים ותינוקות. התרופות עצמן, שנלקחות דרך הפה, הן על בסיס סוכר ולכן התינוקות אינם מתנגדים לקבל אותן. את התרופות, שנרקחות בבתי מרקחת מורשים ומאושרים על ידי משרד הבריאות, מתאים ד״ר פריד באופן אישי על פי מאפייני התינוק והמחלה הייחודיים – רגשיים, התנהגותיים, מנטליים, פיזיים ואחרים.

 

כיצד אוכל לתת תרופות הומאופתיות לתינוק שלי?

תרופות הומאופתיות לתינוקות מוכנות במעבדות בבתי מרקחת מפוקחים ע"י משרד הבריאות בסיס התרופה הוא גלובולים העשויים מסוכר טבולות בתרופה ההומאופתית הנבחרת . ניתן להמיס את הגלובולים במים  ולהשתמש בטפטפת או מזרק לצורך מתן. ד"ר פריד יספק לכם הנחיות מדויקות למינון הנכון.

 

האם ניתן להשתמש בהומאופתיה לצד רפואה קונבנציונלית לתינוקות?

כן כמובן, ד"ר פריד תומך בשילוב בין טיפולי הרפואה הרגילה לרפואה ההומאופתית ומטפל באופן  אינטגרטיבי. טיפול הומאופתי יכול להשלים טיפול קונבנציונלי ולפעמים להחליפו, תלוי כל מקרה לגופו.

אם נסכם על הומאופתיה לתינוקות

טיפולים הומאופתיים לתינוקות מציעים פתרון  לטיפול במחלות תינוקות נפוצות. הגישה האינטגרטיבית של ד"ר פריד לוקחת בחשבון את הצרכים ואת מצבו הרפואי הייחודי של תינוקכם. כהורים, אתם יכולים לספק לקטנטן שלכם את היתרונות של טיפול הומאופתי כדי להבטיח את בריאותו ורווחתו.

 

אם אתם מחפשים דרך בטוחה ויעילה לטפל בחששות הבריאותיים של תינוקכם, אנו מזמינים אותכם להתייעץ עם ד"ר פריד, רופא ומטפל הומאופת מנוסה המתמחה בבריאות ילדים. פנו אלינו לקביעת פגישת ייעוץ בטלפון או השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

קשב וריכוז

לראשונה שמענו על הומיאופתיה מחברה. היינו הורים צעירים ובננו הבכור ע. עמד לסיים את כיתה ה': ילד מקסים וקטנטן שאובחן כבר בכיתה ג' כבעל לקויות למידה והפרעת קשב וריכוז. בבית הספר התקשה להיות מרוכז בשיעור, הפריע לעצמו ולחבריו והדרך ה"מקובלת" הייתה לאפשר לו לבלות מחוץ לכיתה. בתחילת כיתה ד', החלטנו לנסות טיפול ברטאלין

bottom of page